Tiina Häkkinen

Ilo, Innostuminen, Innostaminen ja Intohimo – kuvaavat toimintatapaani. Ja, kun toimin – toimin 110% teholla ja sydämellä!

Olen työskennellyt erilaisten työryhmien ja tiimien kanssa liki 15 vuotta. Viimeisten vuosien aikana olen erikoistunut fasilitoivien työmenetelmien käyttöön.

Olen fasilitoinut satoja yhteistoiminnallisia työpajoja eri aiheista ja eri laajuisina niin yrityksissä, kolmannella sektorilla kuin koulutus- ja kehittämisorganisaatioissa.

Henkilötiedot
Olen syntynyt Tuupovaarassa kesäkuun 21. päivänä vuonna 1966. Perheeseeni kuuluvat aviopuoliso sekä neljä lasta, joista vanhimmat ovat jo lentäneet pois kotoa.

Koulutus ja kokemus
2014 Restonomi (YAMK), Jyväskylän ammattikorkeakoulu

1999 Restonomi (AMK), Jyväskylän ammattikorkeakoulu

1990 Kotitalousteknikko, Keski-Suomen kotitalousopettajaopisto

Työkokemus pääpiirteittäin

2012- Majacca yrittäjä

2008 –2012 Hankesuunnittelija/TKI-suunnittelija, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Työni Jamkissa oli uusien toimintatapojen ja -mallien kehittämistä, organisointia, viestintää sekä ihmisten yhdistämistä, hyvän hengen luomista. Toimin fasilitaattorina lukuisissa työpajakokonaisuuksissa ja valmennuksissa, niin yrityksissä, koulutusorganisaatiossa kuin erilaisissa projekteissa.

2004–2007 Perhetalo-päällikkö, MLL:n Keski-Suomen piiri. RAY-rahoitteisen Perhetalo-projektissa kehitettiin vapaaehtoistoimijoiden kanssa perheitä tukevia ryhmätoimintoja. Projektipäällikkönä sain vahvistusta kokonaisuuksien hallintaan, projektin tavoitteelliseen ja tulokselliseen johtamiseen sekä yhteistyöverkostoissa toimimiseen.

2001-2003 Kotiäiti. Kotiäitiys kehitti minussa suunnitelmallisuutta, organisaatio- ja kommunikointikykyä sekä ristiriitatilanteiden ratkaisumenetelmiä.

1998-2000 Projektivastaava – ryhmänohjaaja (Jyvälän Keidas –projekti), Jyvälän kannatusyhdistys
Jyvälän Keidas -pienryhmäprojektissa työskentely syrjäytymisuhan alla olevien perheiden kanssa oli ihmissuhdetyötä, jota tein koko persoonalla, en ainoastaan “ammattikädellä”. Toimin myös lähiesimiehenä projektissa työharjoittelussa olleille pitkäaikaistyöttömille ja opiskelijoille.

-2000 Erilaiset tehtävät kaupan alalla – myyjänä, puhelinmyyjänä, tukkumyyjänä

HarrastuksetHarrastuksista tärkeimmät tällä hetkellä ovat kuntoliikunta, lukeminen sekä koiran kanssa harrastaminen.

Tiina Häkkinen

GSM 050 525 5298
tiina.hakkinen@10times.fi

Tiina Häkkisen blogit