MT kolmio
Palvelumme muotoillaan asiakasyrityksen tarpeiden mukaan käyttäen pohjana Huippuyritysten menestystekijä kolmiota.

Jokaiseen prosessiin kuuluu huolellinen taustoitus ja tutustuminen asiakkaan tarpeeseen. Tästä tarpeesta syntyy täsmätuotettu ohjelmamme liiketoiminnan kehittämiseen. Tuo kehittäminen jatkuu Aktiivisen seurannan avulla.

Näillä askeleilla varmistamme palvelumme tuloksia tuottavana kehitysprojektina asiakkaalle. Tämän varmistamme vaikuttavuus kyselyllä 2-3 kuukautta kehityshankkeen jälkeen.

Projektit vaihtelevat kestoltaan muutaman tunnin luoennoista pitkiin, jopa useampia vuosia kestäviin ohjelmiin.

Käyttämiämme menetelmiä ovat mm: valmennus, koulutus, mentorointi, facilitointi, konsultointi, jne. Toimimme yksilö tasolla, pienryhmissä sekä isommissä, vaikka koko yrityksesi henkilökunnan kokoisissa tilaisuuksissa.

Asiakaslausuntoja

Valmennustalo Itsensäylittäjät Oy on kouluttanut Säästöpankki Optian henkilökuntaa asiakaskohtaamisen kehittämisessä vuosina 2012 – 2013. Koulutukset ovat olleet käytännönläheisiä, aktivoivia ja mukaansatempaavia. Koulutuksen tilaajat ja koulutuksen osallistujat ovat olleet tyytyväisiä koulutusten antiin sekä niistä saatuihin toimintatapoihin ja ajatuksiin. -Kalevi Hilli, Pankinjohtaja

Päijänteen Metsänhoitoyhdistykselle haettiin vuosi sitten uutta potkua silmällä pitäen lähivuosien tiedossa olevia haasteita. Paikallisen mainostoimiston suosituksesta toimistoomme asteli alkuvuodesta 2013 kaksi energistä kaveria Valmennustalo Itsensäylittäjistä. Sekä Teemu Vesala että Mikko Tukonen antoivat vakuuttavan ja positiivisen kuvan osaamisestaan. Niinpä sovimme kahdessa erässä tehtävästä valmennustyöstä, josta vastuullisena vetäjänä toimi Teemu Vesala.

Porukkamme jaettiin kahteen ryhmään siten, että ensimmäinen valmennusosio toteutettiin keväällä 2013 ja toinen osio syksyllä 2013. Teemu Vesala onnistui mukautumaan hyvin toiminta-ympäristöömme ja sai hieman erilaisella valmennustavalla ”tiimimme” jäsenet innostumaan myyntityöstä. Ihmisläheinen valmennustyö miellytti monia.
Valmennusprojektiin olimme hyvin tyytyväisiä ja saimme käyttöömme monia käyttökelpoisia työkaluja myyntimme kehittämiseen. –Kari Kuusniemi, toiminnanjohtaja & Pirjo Lumioja, talouspäällikkö

Valmennustalo Itsensäylittäjät on toiminut Jyväskylän Paviljongin myynti- ja asiakaspalveluhenkilökunnan myyntivalmennuksen toteuttajina. Valmennus on ollut 3 osainen(1 osa syksyllä 2013 ja 2 osaa keväällä 2014). Myyntivalmennus on toteutukseltaan ollut erinomainen. Sen rakenne on onnistuttu kohdentamaan koko asiakaspalveluorganisaatiomme myyntiosaamisen ja motivaation nostamiseen. Valmennuksen kestot ja aikataulut on sovellettu meidän sesonkiemme ja työrytmimme mukaisiksi.
Valmennus on sisältänyt erittäin toimivia osia mm. jokaisen oman myyntiprofiilin, myyntipsykologian  sekä asiakkaan ymmärtämiseen. Lisäksi  valmennuksessa oli erillinen osa yksilöhaastatteluosa aktiviisen myyntitekemisen käynnistämiseen. Valmennuksen aikana rakensimme henkilökohtaisia myyntityökaluja. Aiomme toteuttaa valmennukselle vielä neljännen jatko-osan, joka syventyy käytännön myyntiarjen laadun parantamiseen.
Voimme vilpittömästi suositella Valmennustalo Itsensäylittäjien myyntivalmennusta myös muiden organisaatioiden kehittämiseen. –Pietari Sorri, toimitusjohtaja, Jyväskylän Kongressikeskus Oy

Valmennustalo Itsensäylittäjät järjesti Remister Takuuremonteille nelipäiväisen myyntivalmennuksen välillä  joulukuu 2013 – maaliskuu 2014. Kouluttajat Teemu Vesala ja Mikko Tiira tekivät ammattimaisen tarvekartoituksen ennen koulutuksen aloitusta ja he löysivät ”kipupisteemme”, joihin koulutus täsmennettiin. Valmennuksen sisältö rakennettiin tarvekartoituksen pohjalta toimintamme tarpeisiin ja koulutuspäivät sovittiin ennalta juuri oikeisiin hetkiin, jotta pääsimme hyödyntämään opittua välittömästi käytäntöön.

Valmennus oli erittäin hyvin valmisteltua ja ammattimaista. Valmentajien kyky pitää keskustelu sovitussa aihealueessa onnistui erinomaisesti. Pidämme itseämme vahvana ja osaavana myyntiorganisaationa, mutta valmennus antoi meille useita uusia ja hyödyllisiä työkaluja. Olemme ottaneet uudet työkalut käytäntöön ja saaneet niistä jo näin lyhyellä aikajänteellä hyviä tuloksia aikaiseksi.
Yleisesti valmennuksen ilmapiiri oli erittäin avoin ja kehittävä. Suosittelen Itsensä Ylittäjien Teemu Vesalaa ja Mikko Tiiraa varauksetta kaikille, jotka tahtovat saada lisää myyntiä sekä osaavampaa ja tyytyväisempää myyntihenkilöstöä. –Lasse Asmundela, toimitusjohtaja , Remister Keski-Suomen Takuuremontit Oy

Referenssejämme

TILAA UUTISKIRJEEMME

Ota meihin yhteyttä

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.