Ilmaisia lounaita ei ole – kehittymistä on!

Ilmaisia lounaita ei ole, mutta haluamme tarjota sinulle ja yrityksellesi valmennusta veloituksetta. Tämä toteutuu, kun IY Network saapuu paikkakunnalle. Saat kotiin viemisiksi konkreettisia työkaluja yrityksenne kehittämiseen ja voit verkostoitua muiden liike-elämän toimijoiden kanssa. IY network miniseminaareja järjestetään säännöllisesti eri paikkakunnilla.

Saat uutiskirjeestämme tiedon, missä ja mitä aiheita kussakin seminaarissa käsitellään. Liity siis uutiskirjeemme tilaajaksi.

Tuosta vierestä se käy ->

Miniseminaariemme satoa!

Kiireen kesytys

Sari Puolakka toimii IY networkin valmentajana ja Kiireen Kesyttäjänä. Havahdu siihen mitä kiire on ja miten sitä voidaan kesyttää. Hyödynnä mikroaskelten voimaa. Tee valintoja Hyvän työelämän pörsseissä. Löydä parhaiten toimivat Tosiroolit. Vapaudu ajan ja paikan kahleista. Inspiroidu uusiin mahdollisuuksiin Tulevaisuustalkoissa. Oheiselta videolta saat maistiaisia Kiireen Kesytyksestä

Osaamisen johtaminen ja kehittäminen

Osaamisen johtaminen ja sen kehittäminen ovat tämän päivän liiketoiminnoissa elintärkeätä jatkuvasti kehittyvässä maailmassa. Valmet Technologies Oy Henkilöstöjohtaja Jaakko Puurula käy tässä läpi, miten suuressa kansainvälissä yhtiössä huolehditaan vaihtopenkin miehistön kunnosta ja varmistetaan osaamisen kehittyminen ja johtaminen. Samat oivallukset toimivat minkä kokoisessa yrityksessä tahansa.

Ammattilaisena Kehittyminen

Valtaosa ammattilaisista käy läpi samat vaiheet kehittyessään omassa ammatissaan. Harmillista tosin on se, että niin kovin harvasta kasvaa todellinen huippuammattilainen. Monet meistä jämähtävät matkan varrella totuttuihin kaavoihin, joka tarkoittaa kehityksen pysähtymistä. Tällä videolla käsitellään ammattilaisena kasvua juniorista huippuksi. Väitän, että moni meistä tunnistaa itsensä videolta. Tulet huomaamaan, että kokemus ei olekaan pelkästään hyvä juttu. Lisäksi opit miten huippuammattilainen eroaa kokeneesta ammattilaisesta.